Hovedsiden Aktivitetskalender Bli medlem Fakta om Sørlandsparken Nyheter Personalnytt Fordelsavtaler mellom medlemmer Kontakt oss Nyttige linker Nedlastingssider Næringslokaler til leie/salg Arkiv 
Tilgjengelig forum

Bli medlem!
Bli medlem

VG i dag
Ingen nyheter tilgjengelig
Hva skjer
Handelens Dag og RallyShow i Avenyen 7.juni 2014

Anleggsmesse 2014 på Sørlandets Travpark

Staples inviterer til messe i Dyreparken
Staples Advantage har flyttet sitt salgskontor til Sørlandsparken. I den anledning inviterer kontoret til kundetreff og messe i Dyreparken tirsdag 24.april 2012 fra kl.10.00-14.00. Påmelding skjer til kristiansand@staples.no senest 16/4-12.

Mat, show og gode tilbud er stikkordene for dagen. Du kan laste ned invitasjonen her.


IKEA Sørlandet med svensk midtsommerfeiring 17/6
IKEA Sørlandet ønsker å introdusere den "svenske" varianten av St.Hans-feiring og inviterer til midtsommerfeiring i varehusets restaurant fredag 17.juni 2011. Billetter kjøpes i restauranten og arrangementet starter kl.19.30.

Invitasjonen kan du laste ned eller lese her.


Cramo arrangerer kundedag med fart i 9.juni 2011
Torsdag 9.juni arrangerer Cramo Kristiansand i Buråsen 34, kundedag med fart i! I tillegg til informasjon om hva Cramo kan tilby markedet vil det bli mat og konkurranser. Hopplagets Line Jahr konkurrere med Starts keepere, forlarer avdelingsleder Leif Holand. Alle er velkomne mellom kl.10 og 14.

Program/Invitasjon kan lastes ned her.


Norengros inviterer til Messe
Norengros Gustav Pedersen inviterer alle medlemmer i SPN til messe på Sørlandets Travpark torsdag 16.september 2010. Det blir også foredrag. Bevertning. Tilbudet gjelder 2 personer pr.bedrift. Invitasjonen/Programmet kan du laste ned her.
Brødrene Dahl AS arrangerer Roadshow for fagfolk

KRAFTTAK FOR VANN OG AVLØP

-         Dette er et felles løft for landets vann- og avløpsbransje. Målet er å gi entreprenører, VA-rørleggere, konsulenter og kommunale etater en faglig oppdatering ved en praktisk øvelsesdag med siste nytt i utstyr og teknikker for reparasjon og fornyelse av vann- og avløpsnett.  Tiltaket skal ruste bransjen for de krevende oppgavene den står overfor når VA-nettet nå nærmer seg veis ende.


[ Les mer ]
Bohus bygger nytt i Sørlandsparken
Møbel- og interiørkjeden Bohus bygger nytt varehus på 6000 m2 i Sørlandsparken. Bygget skal stå ferdig våren 2009 og blir en del av Retailparken. Bohus holder idag til i mindre lokaler i Skibåsen.
Sørlandsparkens første treningssenter åpner 4.august 2008
Mandag 4.august 2008 åpner det første treningssenteret i Sørlandsparken. Shapes Sørlandsparken får 750 m2 lokale i Skibåsen 44 (Designa-bygget). Senteret blir ledet av Anne May Lømsland. Treningssenteret blir åent 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Medlemmene får eget adgangskort.
[ Les mer ]
Ny Byggmakker-butikk åpner i Sørlandsparken
Onsdag 2.juli 2008 åpner den nye Byggmakker Eftevaag Sørlandsparken. Nybygget ligger i Buråsen 2 som er en del av logistikkparken. Den nye butikken blir på hele 13.000 m2 og rommer alle varegrupper innen bygg og vedlikehold. Innen i butikker har også Spiseriet etablert seg med enkel cafedrift. Butikken vil ha åpent hverdager mellom Kl.07.00 og 18.00 samt lørdager mellom  Kl.09.00 og 15.00.
NewOffice AS arrangerer KickOff 5.juni 2008

Den nye kontormøbelleverandøren i Sørlandsparken, NewOffice As, holder KICK OFF av butikken den 5. Juni. Meningen med KICK OFF er å gjøre det mulig for kunder, leverandører og potensielle kunder å bli bedre kjent med oss som leverandør / samarbeidspartner på en hyggelig måte. Det blir gjennom ettermiddagen / kvelden mulig å møte mange forskjellige leverandører, få seg litt god mat / drikke og ikke minst få med seg en fin akustisk konsert med plate aktuelle Sindre Dybvikstrand!

 

Hele dagen blir det mulig å gjøre tidenes kjøp på arbeidsplasser og kontorstoler! Rabatten er så bra at vi ikke tørr å annonsere den….

VELKOMMEN ALLE SAMMEN!

 

Du kan laste ned invitasjonen her.


Brettsportkjeden "SWAG" kommer til Kristiansand, Sørlandssenteret den 3 juni
Brettsportkjeden "SWAG" kommer til Kristiansand, Sørlandssenteret den 3 juni i forbindelse med sin årlige Summer Tour. Kristiansand er stoppested nummer 4 på en 10 dagers sammenhengende sommerturne. "SWAG" rigger opp sin mobile og legendariske miniramp for skateboarding og inviterer til demo og opplæring fra "SWAG" og "Element" sine teamkjørere. Vi gjennomfører også en åpen konkurranse i miniramp og Game of skate for alle som ønsker å delta. Det loves mange fete premier.

I tillegg vil det være DJ, grilling og filmvisning for å bidra til en "Happy Day" feeling for alle som er tilstede enten for å delta eller se på.

Velkommen til Sørlandsenteret 3 juni klokken 1500.


HEELYS NORWEGIAN POWER TOUR besøker Sørlandssenteret den 31. mai!
Lørdag den 31. mai blir en begivenhetsesrik dag her på Sørlandssenteret når Heelys Norwegian Power Tour besøker senteret.

Gjør deg klar til en spennende, morsom og fartsfylt event-dag med rulleskoene Heelys!
Rulleskoene Heelys er for kule skatere og tøffe gutter og jenter!
En av de populære trendene for barn og unge er rullesko fra Heelys, det er de originale skoene med hjul som er solgt gjennom 10 år i hele verden.

I Sørlandssenteret vil det denne dagen bli satt opp en kul Heelys-bane i senteret, og her vil det bli flere spennende og morsomme konkurranser hvor man kan vinne masse tøft utstyr fra Heelys.

Det vil også bli vist en video hvor du kan se mer om hva de populære og suksessrike Heelys-skoene fra USA kan.
For å komme i rett stemning og konkurranseånd vil det være et event-team som vil stå for konkurransene og skape liv i senteret.

Alle er velkommen enten du har stått på Heelys tidligere eller ikke, og det beste av alt er at det er helt gratis.
Her vil det bli stor konkurranse om hvem som er den beste på Heelys, og det vil være mulighet for å låne både Heelys sko og sikkerhetsutstyr!

Du kan lese mer om Heelys på www.heelys.com
Heelys Norwegian Power Tour gjester forskjellige byer i Norge – kom og bli med lørdag den 31. mai fra kl. 12 - 18, når den spennende eventen kommer til Sørlandssenteret!

Vi ses!Månedens bedrift
Interweb Norge as er en uavhengig leverandør av avanserte webløsninger for tele-kommunikasjonsselskaper, e-handelsløsninger i alle størrelser, portaler for maritim og medisinsk forskning, samt webutvikling på vår egen plattform, JustMake™.

Vi befinner oss i Kristiansand, nærmere bestemt i Ægirsvei 10, der vi har samlet et knippe på 6-7 personer med faglig bakgrunn fra design, database, programmering, markedsføring, salg og kommunikasjon etc.

Søkemotor

Medl. bedrifter
Bransjekatalog

Annonser
 
  Sørlandsparken Næringsforening AS, Skibåsen Park, Skibåsen 33, Postboks 9002, 4696 Kristiansand - Telefon: 920 10 700  |  databaseadministrasjon